Bel ons voor een afspraak op 0471/64.31.97 of stuur ons een mailtje: info@pietersbvba.be

 

 
 

 

Over ons

Met meer dan 15 jaar ervaring in de sanitaire sector werd BVBA Pieters Anthony opgericht om U de vereiste service en kwaliteit te leveren die kunnen bijdragen tot de realisatie van het ideaal wooncomfort. Wij bieden sanitaire totaaloplossingen, gaande van de renovatie van badkamers tot het plaatsen van systemen voor hernieuwbare energie. Graag staan wij U bij in de correcte keuze uit een erg ruim en uiteenlopend gamma.

 

Voor depannages ‘s avonds laat of in het weekend staat BVBA Pieters Anthony telkens voor u klaar.

 

Klik gerust even verder op de site voor bijkomende informatie en realisaties. De webpagina van BVBA Pieters Anthony beschikt over een uiterst handige tool om gemakkelijk en snel online Uw onderhoud aan te vragen.

 

Tevens raden wij U ten zeerste aan geregeld een bezoekje te brengen op onze site! Deze wordt geregeld bijgewerkt met nieuws heet van de naald en bijkomende foto’s van onze realisaties.

 

Verwarming

 

Maar liefst 70% van de energiekosten uit een gemiddeld gezin gaan naar het verwarmen van de woning.

 

Voor de verwarming van uw woning kunt u een keuze maken uit verschillende warmtebronnen zoals cv- ketels en het gebruik van radiatoren, vloer- en wandverwarming, warmtepompen, ...

Lees meer!

Sanitair

 

U wilt uw badkamer een nieuw gezicht geven? Wij staan u graag bij om uit een uitgebreide waaier aan sanitaire producten en exclusieve extra’s een keuze te maken.

Lees meer!

Groene energie

 

De toepassing van hernieuwbare energiebronnen wordt steeds belangrijker. De steeds hoger oplopende energiekosten en milieukosten dwingen ons om steeds verder te zoeken naar manieren om hierop een antwoord te kunnen bieden.

 

Met behulp van een warmtepomp wordt 80% van uw warmte uit de omgeving (aarde, lucht of water) gehaald.

Lees meer!

Zonne-energie

 

Zonneboilers met thermische zonnecollectoren zijn de beste oplossing om te profiteren van de gratis energie van de zon. Zelfs met de kosten van de naverwarming kan je hiermee op jaarbasis tot 60% van de energie besparen die nodig is om het water voor je bad, douche of keuken te verwarmen. Goed voor je portemonnee dus, maar ook voor het milieu. Want zonneboilers dragen in belangrijke mate bij tot de reductie van de CO2-uitstoot van gebouwen.

Lees meer!

Pieters Anthony
Wij bieden sanitaire totaaloplossingen, gaande van de renovatie van badkamers tot het plaatsen van systemen voor hernieuwbare energie.

 

Wij werken met betrouwbare partners

 
 

Online een onderhoud van uw verwarmingsketel aanvragen? Bij ons kan het, vraag het nu aan!

 
 
Wat kunnen we voor u betekenen?
 
 

© 2017 pietersbvba.be

Vind ons op facebook

 

Pieters Anthony bvba

 

Hoornmolenstraat 1, 8340 DAMME

0471/64.31.97

info@pietersbvba.be

BE 0561.724.228