Pieters Anthony
Wij bieden sanitaire totaaloplossingen, gaande van de renovatie van badkamers tot het plaatsen van systemen voor hernieuwbare energie.

Over ons

Met meer dan 15 jaar ervaring in de sanitaire sector werd BVBA Pieters Anthony opgericht om U de vereiste service en kwaliteit te leveren die kunnen bijdragen tot de realisatie van het ideaal wooncomfort. Wij bieden sanitaire totaaloplossingen, gaande van de renovatie van badkamers tot het plaatsen van systemen voor hernieuwbare energie. Graag staan wij U bij in de correcte keuze uit een erg ruim en uiteenlopend gamma.

 

Voor depannages ‘s avonds laat of in het weekend staat BVBA Pieters Anthony telkens voor u klaar. Wij zijn 24 op 24 en 7 op 7 ter beschikking.

 

Klik gerust even verder op de site voor bijkomende informatie en realisaties. De webpagina van BVBA Pieters Anthony beschikt over een uiterst handige tool om gemakkelijk en snel online Uw onderhoud aan te vragen.

 

Tevens raden wij U ten zeerste aan geregeld een bezoekje te brengen op onze site! Deze wordt geregeld bijgewerkt met nieuws heet van de naald en bijkomende foto’tain’tvan onze realisaties.